Bandenwissel

Uw autobanden zijn het enige contact met de weg. In alle weersomstandigheden en tijdens alle seizoenen, de profieldiepte van uw banden is van groot belang voor een goede grip op de weg.

 

Waar winterbanden u betere grip op de weg geven bij kou en sneeuw, zijn zomerbanden geschikt om u de rest van het jaar veilig van A naar B te brengen. Bosch Car Service Jan Wals adviseert zomer- en all season banden van Vredestein voor optimale wegligging.

 

Maak snel een afspraak bij ons om weer veilig de weg op te kunnen!

Plant u bovendien de afspraak online in dan profiteert u dit jaar nóg meer van onze ondersteuning door Bosch. In 2018 maakt u namelijk iedere maand kans op één van de vele Bosch-prijzen: ruitenwissers, blenders, wasmachines, koelkasten, stofzuigers, accuschroefboormachines, hogedrukreinigers en nog veel meer. Wilt u één van de deze fantastische prijzen winnen? Meedoen is heel eenvoudig: Maak nu online een afspraak.

De actie loopt tot en met 31 december 2018. Na de trekking krijgen de winnaars snel bericht.

 

Wij doen alles voor uw auto! 

 

Bosch Car Service Jan Wals Ilpendam

Bosch Car Service is een wereldwijde garageformule die klaar staat voor u! Met meer dan 400 deelnemers behoren wij tot de grootste garageformule voor Nederland. Ons motto: wij doen alles voor uw auto.