Proefrijden op een QWIC E-bike bij Jan Wals

Bosch Car Service Jan Wals in Ilpendam is ook een Qwic select dealer en geeft u de kans om wanneer dan ook onze eletrische fietsen uit te komen proberen.

Jaarlijks pakken wij als nederlanders zo'n 4,5 miljard keer de fiets! Daarbij leggen we 15 miljard kilometer af.

Per Nederlander zijn dit zo'n 300 ritten van bij elkaar 848 kilometer.

Maar wat nou als deze 848 kilometer zo eenvoudig gefietst kunnen worden, zodat u ook voor de langere stukken de fiets pakt.

Dan rijdt u misschien wel meer dan 1000 kilometer per jaar op de fiets. Om er voor te zorgen dat u deze kilometers zo eenvoudig mogelijk maar toch ook milieuvriendelijk aflegt is er nu de QWIC Elektrische Fiets. Qwic is het eerste bedrijf voor elektrische fietsen van Nederlandse bodem.

De fietsen beschikken alle over een stevig frame en zijn in verschillende modellen verkrijgbaar. Zelfs voor in het openbaar vervoer heeft Qwic een elektrische vouwfiets ontwikkeld. voortaan rijdt u dan vanaf het station op de fiets naar het werk in plaats van dat u met de bus gaat.

 

Dus, wilt u ook ervaren hoe het is om met kleine moeite 50 kilometer te fietsen? Kom dan langs bij Jan Wals in Ilpendam. Er is koffie aanwezig en u heeft de mogelijkheid om al onze 7 Qwic fietsen te proberen. 

 

download.jpgqwic-logo-cmyk-its-electric.jpg

opstapdagen.jpg