12 1/2 jaar Jan Wals op de Nijverheidsweg 2!

19 April 2005 - 19 oktober 2017, het is alweer 12 1/2 jaar geleden dat Autobedrijf Jan Wals zich begon te verplaatsen naar de Nijverheidsweg 2 in Ilpendam.

 

Na meer dan 15 jaar op toestemming te hebben gewacht, was het in augustus van 2005 zo ver: Jan Wals ging verhuizen naar de huidige locatie op de Nijverheidsweg. De bouw van het inmiddels herkenbare pand is in zijn volledigheid vastgelegd door First Productions in de film All the way!

Twaalf jaar later is Jan Wals uitgegroeid tot een bekende term in Ilpendam en omstreken. 

 

Gedurende een ruime 20 jaar heeft Autobedrijf Jan Wals al meerdere prijzen op haar naam staan. Zo is Jan Wals in 2005 door de Waterlandse gemeente uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar en werd Autobedrijf Jan Wals in 2008 door de BOVAG verkozen tot Mijn Autobedrijf van het Jaar. Een prestatie die Jan en Anja als de kroon op hun werk beschouwen.

 

Ondanks deze ontwikkelingen, heeft Autobedrijf Jan Wals niet stilgestaan. Zo is in 2009 de laatste hand gelegd aan wasboxen, waar klanten hun auto's met alle voorzieningen gemakkelijk kunnen wassen. Ook worden er sinds begin 2010 in eigen beheer promotiefilmpjes gemaakt en is het Autobedrijf zeer actief op diverse sociale media.

Bekijk hier de film van de bouw van ons huidige pand!