Bovag garantie

Het BOVAG Garantiebewijs is het garantiecertificaat van de BOVAG-autobedrijven. U krijgt deze bij aankoop van een gebruikte auto met een aankoopbedrag vanaf € 4.500,-.

Bij deze BOVAG Garantie heeft u de zekerheid dat gebreken, die bij de koop van de auto niet naar voren waren gekomen, kosteloos worden gerepareert. De BOVAG garantie is, bij normaal gebruik, zes maanden geldig.

Het BOVAG Garantiebewijs

Het BOVAG Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto en aan onderdelen en toebehoren, tenzij dit op de koopovereenkomst nadrukkelijk is uitgesloten.

U krijgt het BOVAG-garantie bewijs standaard bij een auto vanaf € 4.500,-. Betaalt u minder voor uw auto, maar altijd nog meer dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde, dan heeft u ook recht op de BOVAG-garantie.

BOVAG Reparatie Garantie

Naast het BOVAG garantie bewijs biedt Autobedrijf Jan Wals ook de BOVAG Reparatie Garantie van drie maanden.

Met goed opgeleid personeel en een strakke kwaliteitscontrole gaat er zelden iets mis. Mocht u na reparatie toch nog dezelfde problemen ondervinden dan wordt de vervolg reparatie kostenloos vergoed.