Lease

Jan Wals Autolease hanteert scherpe en marktconforme leasetarieven die ondersteund worden door heldere contractvoorwaarden. Bovendien zorgt Jan Wals Autolease voor gedegen adviezen over alle beheersaspecten van uw wagenpark. 

De backoffice wordt verzorgd door Terberg Leasing dus is de kennis en continuïteit gewaarborgd.

 

Waarom kopen als u ook kunt leasen?

Ook voor leasing kunt u terecht bij Autobedrijf Jan Wals. Hier staat een gedreven team voor u klaar met advies en ondersteuning bij het optimaliseren van uw wagenparkbeheer. 

Ook inzake leasing krijgt u te maken met onze persoonlijke aanpak en de directe korte lijnen. Daarnaast profiteert u van scherpe rentetarieven, gunstige verzekeringsvoorwaarden en ondersteuning van uw bestuurders bij onderhoud, pech onderweg en schade, ook in het buitenland.

 

Efficiënt en gemakkelijk

Steeds meer ondernemers kiezen er voor om te gaan leasen en soms zelfs hun hele wagenparkbeheer uit te besteden. De meest voorkomende vorm van leasing in de zakelijke markt is operationele lease. Hierbij blijft de leasemaatschappij juridisch en economisch eigenaar van de auto. Als ondernemer heeft u geen grote investeringen vooraf, staat de auto niet op de balans, en weet u elke maand exact wat de kosten zijn en welke diensten u daarvoor mag verwachten. U heeft er, qua beheer, geen omkijken naar en aan het eind van het contract levert u de auto weer in.

 

Waarom leasen?

  • Gemak, zowel financieel als administratief
  • Uw werkkapitaal blijft beschikbaar
  • U blijft te allen tijde mobiel
  • Lage beheerskosten
  • Wij nemen alle risico's van u over

 

Eén loket voor al uw mobiliteit

Leasing via Autobedrijf Jan Wals heeft veel voordelen. Zo heeft u voor alle zaken één aanspreekpunt die persoonlijk uw ‘autozaken’ beheert. Zo kunt u bij uw dealer terecht voor advies omtrent leasing, maar ook voor reparatie en onderhoud, schadeherstel, vervanging van de banden en vervangend vervoer. Inzake leasing is uw dealer niet merkgebonden.